top of page
AZ ÉTTEREMRŐL

A Párisi Udvar többszörösen díjnyertes, lenyűgöző épületében kapott helyet a Párisi Passage Café & Restaurant. A varázslatos, múlt századot idéző környezet azonnal magával ragadja az embert. Az étterem hamar a hazai közönség kedvelt helye lett és töretlenül pezsgő élet jellemzi. Azoknak ajánljuk, akiknek a magas minőség éppolyan fontos, mint a könnyed éttermi élmény.

A Párisi Passage vezető séfje - Lutz Lajos, a magyar Bocuse d'Or Akadémia tagja - rendkívülit alkotott. Konyhánk víziója, hogy a főzés művészetének legújabb technikáival, kifogástalan és hazai alapanyagokat használva varázsoljon autentikus fogásokat vendégeink asztalára. Ételeink széles és változatos italkínálattal, valamint lenyűgöző champagne választékkal társulnak.

NYITVATARTÁS ÉS CÍM

Nyitvatartás: minden nap 7:00 és 23:00 óra között.

  • Reggeli: 7:00 - 10:30

  • À la carte: 12:00 - 22:30

  • Bisztró Menü: 12:00 - 17:00

  • Kávézó: 8:00 - 17:00

Cím: 1053 Budapest, Ferenciek tere 10. - Párisi Udvar Hotel Budapest

ASZTALFOGLALÁS

Kényelmesen és gyorsan online felületünkön - ide kattintva - vagy e-mailben, telefonon.

+36 70 702 4088

PARKOLÁS

Foglalj asztalt ebédre vagy vacsorára, mi pedig díjmentesen gondoskodunk autód parkolásáról! Tapasztalt kollégáink autódat egy őrzött, biztonságos parkolóházba vezetik.

RÓLUNK MONDTÁK

"Executive Chef munkakörben folytatja pályáját Lutz Lajos a Párisi Udvar Hotel vendéglátásában, akinek a külföldi vendégek megszólítása sem ismeretlen, a klasszikus magyar konyhához és ízekhez pedig közismerten kiváló érzékkel nyúl."

DINING GUIDE
Róunk mondták
LUTZ LAJOS, A SÉF

Éttermünk vezető séfe - Lutz Lajos - 2020 júliusában csatlakozott csapatunkhoz, és bátran mondhatjuk, hogy az azóta eltelt 2 évben neve összefonódott a Párisi Passage-zsal.

A séf a magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja, emellett pedig lenyűgöző szakmai múlttal  büszkélkedhet: a ’90-es évek elején az egykori Mágneskertben szerezte kezdeti tapasztalatai egyikét, majd közel 10 évet töltött el a legendás Gundel étteremben, Kalla Kálmán irányítása alatt. Később számos ismert belvárosi étterem étlapjáért és ízvilágáért felelt kreatív séf pozícióban, fél évet pedig Japánban töltött.

Lutz Lajos a régi polgári magyar konyha és a házias ízek szakértője, ezeket a fogásokat gondolja újra és kombinálja a francia és nemzetközi konyhák remekeivel. Az eredmény káprázatos tányérok formájában érkezik, ahol minden egyes falat az ízek és textúrák tökéletes harmóniája.

Lutz Lajos
LutzLajos.jpg
bottom of page