top of page

ÉLŐZENE MINDEN HÉTEN A PÁRISI PASSAGE CAFÉ & RESTAURANT-BAN
SIDE 2 SIDE


Finom jazzes dallamok, játékos melódiák és mennyei fogások várnak téged a Párisi Passage-ban.


A Side 2 Side formáció 2017-ben alakult zenész fiatalokból, akik gitár és szaxofon hangszerekkel varázsolják el a közönségüket immár 5 éve. A Side 2 Side zenekar a tradicionális jazz műfajt modernizálva, egy új hangzásvilágot képvisel a magyar zenei világban.


Jazz, blues és pop dalok instrumentális feldolgozásaival bűvöl el minket Kalamár Sára és Tury Krisztián párosa, miközben kiváló ételeket és lenyűgöző italokat kóstolhatsz.

FIZZY EVENINGS W/THE MUSIC SOMMELIER


Mi lehetne üdítőbb program, mint egy - vagy több - pohár hűsítő champagne a kezünkben, ízletes falatok és az amerikai jazz legnagyobbjainak dallamai?Ezentúl minden héten egyszer az esték a Párisi Passage-ban a legendákról szólnak. A francia Champagne régió legizgalmasabb tételei találkoznak olyan ikonikus előadók remekeivel, akik kiállták az idő próbáját. Bollinger és Frank Sinatra? Laurent-Perrier és Peggy Lee? Itt bármi megtörténhet!


A tőlünk már megszokott, gondosan kurált champagne- és pezsgőkínálat mellett ikonikus Veuve Clicquot tételeket kínálunk pohárral az esemény ideje alatt. Lutz Lajos - aki szintén a jazz nagy rajongója - ínycsiklandó canapé falatokat álmodott meg, amelyeket minden buborékos ital mellé biztosítunk.


A zenéről 19 és 23 óra között Bruce Marshall gondoskodik, akit csak The Music Sommelier-ként ismerünk. Ő maga így mesélt nekünk a zenei felhozatalról: "Olyan zenék és dalok, amelyekre klasszikusokként tekintünk, amik a 20-as és 50-es évek amerikai zenéjét alapjaiban határozták meg.”


Akár egy laza, kötetlen beszélgetésre látogatnátok el hozzánk, akár vacsorára érkeznétek, egy biztos: felkészültünk a buborékokból!
PÓK LÁSZLÓ ZONGORISTA


Minden héten Pók László bárzongorista ül a billentyűkhöz gyönyörű passzázsunkban! Elegáns környezetben, élőzene mellett élvezheted konyhánk remekeit és egyedülálló italkínálatunkat.AGNES UNIVERSAL


Engedd, hogy elkápráztasson csodálatos zenéjével a 3 fős trió, akik hegedűvel, nagybőgővel, valamint zongorajátékkal kísérik a páratlan fogásokat, miközben izgalmas koktélkínálatunkból válogatsz a Passage elbűvölő környezetében

Az eseményeken előzetes regisztráció nélkül is részt vehetsz, de javasoljuk, hogy biztosítsd be a helyed és foglalj asztalt nálunk. További információkért és asztalfoglalásért kérjük írj az info@parisipassage.hu email címre, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 70 702 4088-as telefonszámon!
Comentários


bottom of page